TRAJE ISTRAGA

HOROR NA MEDITERANU, U STANU PRONAĐENA ŽENA BEZ GLAVE! Došla je iz Rumunjske u potrazi za boljim životom, bila je u šestom mjesecu trudnoće...

 
 Facebook, Youtube

U jednom stanu u gradiću kod španjolske Valencije pronađena je trudna žena bez glave, a pronašao ju je njezin partner.

Isabell Elena Raducanu, koja je navodno bila u šestom mjesecu trudnoće, pronađena je jučer poslijepodne mrtva u krevetu u svom domu u Costa Blanci.

Facebook, Magnolia Molines Dominguez
Isabell Elena Raducanu

Juan Vicente je došao kući s posla i pronašao svoju djevojku u krevetu s ogromnom ranom od noža s lijeve strane njezinog vrata, javljaju lokalni mediji. Isabell, inače Rumunjka, koja je već imala jednu kćer (8), navodno je ranije radila kao prostitutka, no ne zna se je li ta činjenica povezana s njezinim ubojstvom.

screenshot Youtube El Pais

Ova je 36-godišnjakinja živjela u gradu Xativa u provinciji Valencije, a bila je trudna s Vicenteovim djetetom, javljaju španjolske novine El Pais.

Policija je o svemu obaviještena jučer poslijepodne, nakon čega je počela istraga. Još uvijek nitko nije uhićen, javlja Daily mail.

Gradonačelnik Xative je proglasio dan žalosti zbog ovog ubojstva, a gradsko vijeće je taj čin oštro osudilo. Održana je i minuta šutnje, a gradonačelnik Roger Cerda rekao je da žrtva zaslužuje pravdu.

Facebook, Magnolia Molines Dominguez
Isabell Elena Raducanu

Prijateljica ubijene žene, Magnolia Molines Dominguez rekla je da će se boriti za pravdu i otkriće istine o njezinom ubojstvu.

'Obećavam da ćemo pronaći prvadu za tebe i tvoje dijete. Tvojoj kćeri ću dati svu ljubav koju si joj i ti davala. Od dana kad sam te upoznala, prijateljica Isabell Elena Răducanu, voljela sam te i voljet ću te zauvijek. Počivaj u miru moja draga, volim te', napisala je njezina prijateljica na Facebooku.

Facebook, Magnolia Molines Dominguez
Isabell Elena Raducanu

Ovo strašno ubojstvo dogodilo se samo dan nakon što je jedan muškarac ubio svoju partnericu u Alborayi, samo 75 kilometara udaljenoj od Xative.

Navodni ubojica (48) nakon ubojstva je izvršio samoubojstvo skočivši s balkona svoje kuće. Beatriz Arroyo (29) postala je 999. žrtva rodnog nasilja u Španjolskoj od 2003. godine, kada je počelo prikupljanje podataka o tome, javlja El Pais, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:50