GRIJEH IZ PROŠLOSTI

HRVATICA IZAZVALA UZBUNU NA GRANIČNOJ KONTROLI U NJEMAČKOJ Izvukli je iz autobusa i prevezli u zatvor, tamo će ostati dvije i pol godine!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.01.2020. u 10:50

20 November 2019, Brandenburg, Frankfurt (Oder): Two officers of the Federal Police secure a rest stop at the Autobahn 12 during a check. On the same day several major checks for illegal entries into Germany take place along the German-Polish border in the state of Brandenburg. There are about 240 officers in action. In the morning, a murderer from Estonia, wanted with a warrant for arrest, was arrested as part of these checks. Photo: Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB
dpa Picture-Alliance/AFP

Njemačka policija

 

U srijedu prijepodne u Njemačkoj je na graničnoj kontroli na autocesti Inntalrano uhićena hrvatska državljanka za kojom je bila raspisana tjeralica.

Policajci su na kontrolnoj postaji zaustavili autobus slovačkih registarskih oznaka, a tijekom pregleda putnika otkriveno je da je za 33-godišnjakinjom raspisana tjeralica te je završila u zatvoru.

Hrvatsku državljanku je Okružni sud u Dortmundu osudio na četiri godine zatvora zbog teške krađe u 27 slučajeva i prijevara putem računala u preko 20 slučajeva, piše Fenix magazin.

Žena je odslužila dio kazne prije nego što je deportirana u svoju domovinu.

Zbog putovanja autobusom u Njemačku žena se morala suočiti s preostalih 887 dana zatvora. Savezni policajci u Rosenheimu odveli su je u zatvor u Aichach.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo