IZAZOVNE FOTKE

Ima li Srbija najljepšu piratkinju Europe? 'Nudili su mi da se slikam gola. Da je iznos bio veći, možda bih i razmislila'

'Sve mi je to veoma simpatično, naročito iznos od 8.000 dolara. Nemam ništa protiv golotinje, ali takve stvari jednostavno nisu za mene'
 24sata.rs

Redovna aktivistica piratskog pokreta u Srbiji Jelena Jovanović pristala je pozirati u izazovnim pozama za srpski 24 sata , a kako piše srpski portal, Jelena je također dobila i ponudu da se gola slika za jednu američku pornografsku stranicu.

Inače, Jelena je prva žena u Srbiji koja je na Generalnoj skupštini Međunarodne piratske partije izabrana za člana odbora Piratske internacionale.

Nevladina organizacija čiji je član, a koja bi do kraja godine trebala prerasti u političku partiju, zalaže se za slobodan protok informacija, zaštitu prava građana u informatičkom dobu i transparentnost u radu korporacija i državnih institucija.

- Mjesto u Piratskoj internacionali omogućava nam aktivno učestvovanje u provođenju ideja za koje se zalaže globalni piratski pokret, kao i izbiljniju poziciju na domaćoj političkoj sceni. Trenutno nas u Srbiji podržava više od 15 tisuća ljudi, a pirati su svjetski pokret - rekla je za 24 sata Jelena Jovanović.

Osim što je postala član piratskog odbora i dospjela u medije, Jelena je ovih dana privukla pažnju i poznate internetske stranice s erotskim sadržajem, koji joj je za gole fotografije ponudio 8.000 dolara.

- Dobila sam mail s ponudom da se slikam gola. Sve mi je to veoma simpatično, naročito iznos od 8.000 dolara. Nemam ništa protiv golotinje, ali takve stvari jednostavno nisu za mene. Da je iznos bio veći, možda bih i razmislila - rekla je Jelena za 24 sata .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:06