USPJEH POLICIJE

JEDNA OD NAJVEĆIH ZAPLJENA NARKOTIKA U ZADNJEM DESETLJEĆU Srbijanska policija na granci s Bugarskom zaplijenila tonu i pol marihuane

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 14.09.2019. u 15:49

Karlovac, 240619.
Izvanredna konferencija za medije koja se odrzala danas u Policijskoj upravi Karlovac, a vezano za zapljenu vise od 130 kg droge cannabis marihuane.
Na fotografiji: Zapljenjena cannabis marihuana.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / CROPIX

Srbijanska policija je na graničnom prijelazu Gradina sa Bugarskom zaplijenila skoro tonu i pol marihuane i uhitila vozača kamiona u kojem je droga otkrivena, priopćilo je u subotu Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije, uz ocjenu da je riječ o jednoj od najvećih zapljena narkotika u posljednjem desetljeću.

Marihuana ukupne težine 1480 kilograma bila je spakirana u vrećama skrivenim među stočnom hranom u kamionu koji je vozio D. P. (44), a ministar policije Nebojša Stefanović istaknuo je da se radi o "jednoj od najvećih zapljena u posljednjih desetak godina".

Ministar je ohrabrio policajce "da nastave s operacijama" i da se "do kraja godine još snažnije obračunaju sa narko-trafikingom", navedeno je u priopćenju MUP.

Uhićenom, čije državljanstvo nije navedeno, određeno je 48-satno zadržavanje u policiji, a slijedi mu kaznena prijava i privođenje tužiteljstvu u Pirotu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo