REGIJA U ŠOKU

JEZIVI DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA Ubojica djevojčice Tijane Jurić policiji dao novi iskaz

 Facebook

Monstrum koji je u Srbiji, ali i susjednim zemljama izazvao užas i žalost, ispričao je policiji nove stravične detalje silovanja i ubojstva koje je počinio. On je djevojčicu Tijanu Jurić udario automobilom, seksualno ju je zlostavljao, i naposljetku svirepo ubio.

Đurić je u novom iskazu policiji iznio nove gnjusne detalje, piše srpski Blic. On je potpuno hladan, bez emocija ili bilo kakve grimase na licu opisivao zločin: nakon što je Tijanu udario vratima automobila, ona je počela vikati i dozivati pomoć. Zbog toga ju je, prenosi Blic, ubojica nekoliko puta udario šakom u glavu. Tako isprebijanu je bacio na stražnje sjedalo automobila, a on je sjeo za volan i krenuo dalje.

Nakon dva kilometra ponovno je stao i izvukao je van auta. Tijana je vikala: 'Pusti me kući!' i zazivala policiju. Srušio ju je na zemlju i svukao, prenose tamošnji mediji. Nakon toga ju je udavio.

Tijelo nesretne djevojke ubacio je u gepek, i krenuo ka Somboru. U jednom selu je otišao u gostionicu i naručio piće.

Tijelo Tijane Jurić je ostavio pored puta, u napuštenoj kući. Ruke joj je vezao žicom, i pokrio ju kartonom.

Podsjetimo, djevojčica Tijana te kobne večeri bila je kod bake i djeda na selu. Nakon seoske zabave nakratko se odvojila od prijatelja i otad joj se izgubio svaki trag. Službena potraga za nestalom djevojčicom trajala je 13 dana; cijela Srbija bila je na nogama. Konačno je uhićen Đurić koji je nakon ispitivanja i priznanja sam odveo policiju do mjesta gdje je počinio ubojstvo. Rekao je da ju je ubio iste noći nakon otmice. Prvo ju je udario automobilom na onom istom mjestu gdje su pronašli njezinu tenisicu i umjetni nokat. Ondje ju je zadavio tzv. duksericom (majicom s kapuljačom). Potom ju je svukao, njezino golo tijelo ubacio u gepek svog Golfa trojke i odvezao do deponija dvadesetak kilometara od Bajmoka, desetak kilometara od Sombora. Na sablasno pustoj lokaciji iskopao je rupu, ubacio tijelo i zatrpao ga humusom, zemljom za cvijeće. Ostatak zemlje odnio je majci. Da ima za cvijeće. Tijanin mobitel je bacio, izvijestio je srbijanski MUP.

Đurić se potom vratio u Surčin, u kuću u kojoj je živio s majkom. Njegov godišnji odmor završavao je tog vikenda; u ponedjeljak se vratio na posao u mesnicu Ambar. Nitko od kolega nije mogao ni sanjati kakav strašan zločin je počinio.

Za Tijanom je krenula alarmantna potraga u koju se, uz srpsku policiju, uključila i mađarska, Interpol i Europol. Pregledom bazne stanice mobilnih operatera došlo se, među ostalim, i do broja koji je koristio Đurić. Policiji je bio sumnjiv podatak da je taj broj u Bajmoku bio aktivan samo sporne noći te su ga odmah stavili pod nadzor. Njegovo ponašanje, međutim, navodi izvor iz srbijanskog MUP-a, nije odmah ukazivalo da je povezan s Tijaninim nestankom. No analiza mobitela potvrdila je da je bio ondje sporne večeri. Policija je stoga privela Đurića i stavila ga na poligraf. - Nemam ništa s tom djevojkom i njezinim nestankom - izjavio je Đurić.

U policiji kažu da im je postalo jasno kako se radi o osobi s ozbiljnim psihičkim problemima. Bio je agresivan, psihopat, međutim, kad ga je policija “stisla”, počeo je surađivati

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 22:14