STRAVIČNA EKSPLOZIJA

JOŠ JEDNO MAFIJAŠKO UBOJSTVO ŠOKIRALO BEOGRAĐANE Automobil odletio u zrak, vozač vrištao na sav glas, brojni građani svjedočili potresnim scenama

 
 YouTube

Jedan muškarac poginuo je danas u eksploziji automobila oko 13 sati u Beogradu.

Kako javljaju beogradski mediji, a u stravičnoj eksploziji ubijen je Siniša Milić, zvani Boške (44), koji se dovodi u vezu s kriminalnim klanom Luke Bojovića. Prema operativnim podacima kojima raspolaže MUP, bio je šef osiguranja Filipa Koraća, jednog od istaknutih članova Bojovićeva klana.

Prema prvim informacijama, u pitanju je eksplozija podmetnute bombe.

Blic javlja kako je Siniša Milić nakon eksplozije vrištao na sav glas zarobljen u uništenom automobilu, ali je nekoliko minuta kasnije podlegao ozljedama. Brojni prolaznici okupili su se i promatrali potresnu scenu.

Automobil je eksplodirao dok je stajao na semaforu i bio je prvi u redu. Od eksplozije je oštećen još jedan automobil koji je bio u blizini.

Boške je bivši pripadnik Specijalnih antiterorističkih jedinica (SAJ) RS, a hapšen je i u Beogradu, u studenome 2015. u slučaju praćenja premijera Aleksandra Vučića. Naime, tada je utvrđeno da je ukupno osam puta tijekom 24 sata zatečen u svom Audiju A8 u blizini adrese na kojoj živi premijer, a koju je obilazio i nadgledao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:51