BIZARNA NESREĆA

JUŽNOAFRIČKOG SNIMATELJA UBILA ŽIRAFA Stajao je preko puta životinje kad je ona razmaknula noge, sagnula vrat i zanjihala glavom prema njemu...

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 07.05.2018. u 14:29

NAIROBI, KENYA - JULY 11: A giraffe looks on at Nairobi National Park ahead of IAAF U18 World Championships on July 11, 2017 in Nairobi, Kenya. (Photo by Joosep Martinson/Getty Images for IAAF)
Ilustracija / Getty Images for IAAF

Južnoafričkog filmskog snimatelja usmrtila je žirafa koju je snimao u rezervatu u blizini Johannesburga, objavio je u nedjelju vlasnik parka životinja.

Žirafa je usmrtila Carlosa Carvalha udarivši ga u glavu u parku Glen Afric Country Lodge u pokrajini North West.

- Carlos je stajao preko puta žirafe kad je životinja razmaknula noge, sagnula vrat i zanjihala glavom prema njemu - objasnio je za stranicu Netwerk24 Afrikaans Richard Brooker, čija obitelj posjeduje park.

Žirafa po imenu Gerald "nije učinila ništa loše", dodao je on.

Callacrew, južnoafrička agencija za filmsku produkciju, istaknula je kako je Carlos Carvalho preminuo u srijedu navečer.

- S velikom tugom moramo objaviti smrt Carlosa Carvalha, jednog od naših omiljenih snimatelja. Radio je u Glen Africu i imao koban susret sa žirafom - objavila je agencija na Facebook stranici.

Carvalho (47), otac dvoje djece, stradao je u trenutku dok je iz neposredne blizine pokušavao napraviti snimke žirafe.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo