HOROR NA PLAŽI

KAMPIRANJE IZ PAKLA Ribar šarmirao mlade Njemice pa ih silovao i napao čekićem i kukom: 'Gola i krvava trčala je prema nama, vikala: Ubit će nas sve'

 Screenshot/7 News

Stariji muškarac (59) iz Australije optužen je zbog otmice, silovanja i pokušaja ubojstva dviju turistkinja koje su kampirale na napuštenoj plaži.

Djevojke, obje u 20-im godinama, spasile su se kada je jedna uspjela pobjeći te je viđena kako gola trči plažom i prekrivena krvlju zaziva upomoć.

Obje su teško ozlijeđene: jedna je bila udarena čekićem po glavi, a druga pregažena.

Turistkinje, za koje se vjeruje da su Njemice, navodno su upoznale muškarca dan prije i odlučile s njim kampirati u nacionalnom parku Coorong na jugu Australije.

Napadač, čije ime nije objavljeno, no zna se da je iz Adelaidea, napao je djevojke i jednu od njih silovao.









Ribari Ali Mohammed i Abdul-Karim Mohammed su se vozili pješčanim dinama oko 18.30 poslijepodne kada su ugledali golu ženu prekrivenu krvlju kako trči prema njima.

- Trčala je ravno prema autu i vikala. Otvorila je stražnja vrata i uskočila unutra kazavši 'izbavite me iz ovog, sve će nas ubiti'. Nije imala odjeće na sebi, pa smo joj odmah dali jaknu. Kazala je kako mora pronaći svoju prijateljicu - kazali su.

Dvojac je nazvao policiju koja je pronašla drugu turistkinju u jedva svjesnom stanju. Obje djevojke su prebačene helikopterom u bolnicu, a liječnici su kazali kako jedna ima teške ozljede glave.

Nakon što je policija uhvatila napadača, pronašli su i njegovo vozilo koje je bilo zaglavljeno u pijesku, a na njemu su bili tragovi krvi.









U obližnjem kampu pronađeni su i veliki nož i kuka.

Optuženom je u četvrtak na sudu pročitana optužnica za otmicu i pokušaj ubojstva, a policija istražuje njegovu umiješanost u druge zločine.

Inače, optuženi je poznat po tome da ima nekolicinu profila na stranicama za upoznavanje na kojima se opisuje kao ljubitelj kampiranja i ribar koji je u potrazi za vezom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:42