STRAVA

LEŠ DJELATNICE BRITANSKE AMBASADE PRONAĐEN KRAJ AUTOCESTE! 'Njena smrt obavijena je velom tajne, našli smo je zadavljenu i bez ikakvih dokumenta...'

 
 Facebook

Rebecca Dykes, djelatnica britanske ambasade u Bejrutu, pronađena je mrtva u subotu ujutro pored autoputa, javlja Guardian.

Libanonska policija objavila je kako je djevojka zadavljena, a ubrzo je uhićen i počinitelj. Ne navodi se o kome se radi, no lokalni mediji javljaju kako je riječ o jednom taksistu.

Tijelo joj je bez ikakvih osobnih dokumenata pronađeno na prometnici koja od Bejruta vodi prema sjeverno-istočnim predgrađima, a forenzinčari tvrde kako je smrt nastupila oko 4 ujutro.

Voditelj istrage kaže kako je Rebecca, za koju se pretpostavlja kako je imala oko 30 godina, provela večer u društvu prijatelja u predjelu Bejruta poznatog po kafićima, restoranima i klubovima. Navodno je društvo napustila oko ponoći, a vjeruje se kako se je sama uputila u nepoznato.

Britanski veleposlanik izjavio je kako su svi djelatnici u šoku, dok lokalna policija najavljuje opsežnu istragu kojom će pokušati rasvijetliti smrt mlade djelatnice britanskog veleposlanstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:05