BIVŠA 'PRVA KĆI'

Maliju Obamu snimili kako puši cigaretu i ljubi se s misterioznim mladićem

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.11.2017. u 23:25

U.S. President Barack Obama congratulates his daughter Malia on her birthday during the Independence Day celebration at the White House in Washington U.S., July 4, 2016. REUTERS/Yuri Gripas TPX IMAGES OF THE DAY - S1AETNSRPSAA
Yuri Gripas / REUTERS

Barack Obama s kćeri Malijom na njezin rođendan 2016. godine

 

Starija kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, Malia (19), snimljena je kako se ljubi s nepoznatim mladićem i puši cigaretu.

Malia je ove godine počela studirati na Harvardu nakon što je godinu dana pauzirala. U subotu je sudjelovala na uobičajenoj godišnjoj utakmici između dvaju prestižnih sveučilišta, Harvarda i Yalea. Ove godine je domaćin bio Yale, zbog čega su studenti Harvarda imali priliku otići na izlet u New Haven, što je prilika koju je Malia i iskoristila.

No, iako je njezin otac sada "običan čovjek", čini se da će cijela obitelj Obama još dugo privlačiti pozornost, pa je nekoliko medija već izvijestilo o ponašanju 19-godišnje Malije.

 

Daily Mail je ovdje pak objavio i fotografiju na kojoj se čini da Malia puši cigaretu. Po svemu sudeći, kćer bivšeg predsjednika konačno živi život obične mlade djevojke.

Izdvajamo