STRAVA U LONDONU

MLADA PJEVAČKA I GLUMAČKA NADA GURNUTA U SMRT S BALKONA LUKSUZNOG STANA, ZBOG UBOJSTVA UHIĆEN BRAČNI PAR Pronašli su je mrtvu na staklenoj terasi

 
 Facebook/cc

Policija strahuje da je mlada pjevačka i glumačka nada, 22-godišnja Bethany-Maria Beales gurnuta u smrt s balkona luksuznog stana na 19. katu zgrade Heron u Londonu, samo dva dana nakon što je priznala prijateljima kako si je 'pokušala oduzeti život nekoliko puta'.

Mlada djevojka pala je na staklo 13 katova niže i preminula od katastrofalnih ozljeda.

U subotu, 26. svibnja, Bethany-Maria se zaputila na ručak kod prijatelja u neboder od 35 katova u kojem stanovi koštaju i po 10 milijuna funti.

Njezino tijelo ugledali su stanovnici oko 13.20 sati na krovu terase na šestom katu, i pozvali hitnu i policiju koja je uhitila 38-godišnji bračni par zbog sumnje da su počinili ubojstvo i ispitala ih, nakon čega su pušteni uz jamčevinu.

Bethany-Maria nekoliko dana ranije na Twitteru je optužila Lanu Del Rey zbog njezine pjesme koja govori o tome kako muškarac tuče svoju djevojku.

Sudeći po njezinim društvenim mrežama, Bethany-Maria diplomirala je nedavno glumu i englesku književnost na sveučilištu u Roehamptonu, a opisivala se kao glumica, plesačica/koreografkinja i pjevačica.

Posljednjih nekoliko mjeseci radila je kao prodavačica i promotorica za Soho bar, a večer prije provela je u noćnom klubu gdje se zabavljala do kasnih noćnih sati.

Njezina obitelj nije bila raspoložena za davanje izjava, samo su kazali da je bila predivna i talentirana osoba koju su svi voljeli. I njezini prijatelji odali su joj počast na društvenim mrežama kazavši kako svijet neće biti isti bez nje.

Detektiv Edelle Michaels izrazio je sućut obitelji i kazao kako rade sve u njihovoj moći kako bi utvrdili pod kojim okolnostima je došlo do ovog tragičnog trenutka.

Molimo sve koji su svjedočili incidentu, ili imaju informacije koje nam mogu pomoći, da kontaktiraju policiju što brže. Posebno želimo razgovarati sa stanovnicima zgrade ili onima koji žive u blizini ako su nešto vidjeli ili čuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:11