STRAVA I UŽAS U RUSIJI

MUČNA PRIČA O PSIĆU NIKI Bračni par udomio umiljatog mješanca pa ga iste večeri zatukao, ispekao i pojeo: 'A činili su se kao pristojan par...'

 
 Profimedia

Ruska policija pokrenula je istragu protiv supružnika za koje se sumnja da su udomili psa iz skloništa za nezbrinute životinje, a potom su nevino biće pretukli do smrti, ispekli i pojeli.

Na prvi dojam, sasvim pristojan i običan par uvjerio je zaposlenike skloništa za životinje da su se zaljubili u mješanca Niku te su ga odveli u svoj dom na Sahalin, otok na ruskom dalekom istoku.

Međutim, Nikina stravična sudbina otkrivena je kada je jedna od volonterki iz skloništa posjetila dom udomitelja kako bi provjerila stanje psa.

- Čim sam stigla osjetila sam miris prženog mesa. Tada sam vidjela dlake i pseće dijelove tijela na trijemu. Ostalo je bilo na njihovom štednjaku, izjavila je volonterka Ekaterina Valjus.

Žena koja je udomila psa, identificirana samo kao Galina, u početku je negirala ovaj stravičan zločin, no kasnije je u policiji sve priznala. Psa je usmrtila metalnom šipkom.

Direktorica skloništa za napuštene pse Irina Savitskaja zatražila je zatvorske kazne za dvoje mučitelja.

"Kad su Galina i njezin suprug došli u sklonište, Nika je potrčao prema njima i činilo se da su se zaljubili u njega. Dala mi je podatke iz putovnice, sklopila ugovor s nama, uzela psa i pojela ga te iste večeri", rekla je Savitskaja.

Dodala je i kako je okrutna žena rekla da sigurno zbog psa neće ići u zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:33