PROTOKOL ZA HITNE SLUČAJEVE

Muškarac uzeo taoce u umirovljeničkom domu za ratne veterane u Kaliforniji

 
 Profimedia, Zuma Press - News

LOS ANGELES - Muškarac je uzeto tri osobe za taoce u umirovljeničkom domu za ratne veterane u Napa Valleyu na sjeveru Kalifornije, rekla je za agenciju France presse Juna Iljana, glasnogovornica Kalifornijske agencije za ratne veterane.

Iljana je potvrdila tu informaciju ali nije dala nikakve pojedinosti o incidentu.

"Policija je u našem umirovljeničkom domu Yountville.. sigurnost naših stanovnika, zaposlenika i naše zajednice je naš ključni prioritet. Aktivirali smo protokol za hitne slučajeve i surađujemo s policijom", napisala je na Twitteru ta kalifornijska agencija.

Šerifov ured u Napi samo je objavio na društvenim mrežama da je policija na intervenciji u umirovljeničkom domu i upozorio je da se izbjegava to područje.

Mar 9, 2018 - Yountville, California, U.S. - Police tactical unit members stage near the Veterans Home of California after reports of an active shooter, in Yountville. A gunman took at least three people hostage at the large veterans home and police locked down the sprawling grounds, Napa County Fire Capt. Chase Beckman said. Police closed access to the large veterans home in Yountville after a man with a gun was reported on the grounds., Image: 365613913, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Na internetskoj stranici doma stoji da se radi o najvećem umirovljeničkom domu za ratne veterane u kojem živi njih oko tisuću, "starijih i nemoćnih".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 04:28