OPTUŽUJU JE DA KORISTI SITUACIJU

NE VOLE TATINU MEZIMICU Zaposlenici Bijele kuće Ivanku Trump iza leđa zovu ciničnim nadimkom

 Jonathan Ernst / REUTERS

Ivanka Trump nije najomiljenija osoba Trumpove administracije, sudeći prema informacijama koje doznaje Vanity Fair. Kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, koja volonterski radi kao predsjednikova asistentica u Bijeloj kući, navodno ima razne nadimke kojima je među sobom zovu, a koji joj nikako ne laskaju.

Onaj koji se najviše zakačio je "Princess Royal", kako se nazivalo najstarije kćeri vladajućeg monarha, a tako su svoje kćeri nazivali uglavnom britanski vladari.

Ivanka Trump je kod nekih izazvala nevjericu kad je na summitu G20 sjela na mjesto rezervirano za njezina oca. Mnogi su je optužili da koristi situaciju i da se radi o nepotizmu, na što je reagirao i Trump.

- Da nije moja kćer, bilo bi joj puno lakše u životu. To što je moja kćer vjerojatno je jedina stvar koja joj ide loše u životu, da vam iskreno kažem - kazao je tada Trump o svojoj kćeri, koja je inače poduzetnica, zbog čega mu je bila jedna od najjačih karika tijekom predizborne kampanje u privlačenju ženskih biračkih glasova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:40