NEVINE ŽRTVE

NOVI UDAR IZRAELA NA SIRIJU? Borbeni avioni napali položaje Asadove vojske na dvije lokacije, sirijski mediji tvrde da su poginula četiri civila

 
 REUTERS

DAMASK - Četiri su osobe poginule u napadu izraelskih vojnih zrakoplova na položaje sirijske vojske u Homsu i u predgrađu Damaska, objavili su sirijski državni mediji u ponedjeljak.

Sirijska televizija je objavila da su četiri civila, među kojima je i jedno dijete, poginuli u Sahnayi, južno od Damaska, u "cionističkom napadu". Prema državnoj agenciji SANA-i, u napadu je ranjena 21 osoba.

Glasnogovornik izraelske vojske nije htio komentirati ovu vijest.

Državna agencija SANA navodi kako je sirijska zračna obrana odgovorila na napad i pritom srušila nekoliko izraleskih raketa.

A still image from a video footage shows what appeared to be missile hitting target in air after surface to air missiles were launched into air by Syrian military in Homs, Syria July 1, 2019.    SANA via REUTERS TV   ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. REUTERS IS UNABLE TO INDEPENDENTLY VERIFY THIS IMAGE.  SYRIA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN SYRIA.  TPX IMAGES OF THE DAY
REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:30