NEPODNOŠLJIVA GOLOTINJA

OBUCITE SE ILI PUCAM! Pomahnitali ugostitelj došao na nudističku plažu s puškom, dobio slom živaca kad je vidio toliko golih ljudi, nastala je panika

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.08.2017. u 15:43

, Image: 70468569, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Emanuel Mizia - com.ilustrační
Profimedia, Emanuel Mizia - com.ilustrační

 

Na Korzici u blizini mjesta Porto-Vecchio nalazi se plaža Carataggio, iznimno popularna među nudistima koji posjećuju ovaj francuski otok. No, u srijedu je plaža postala poprištem pucnjave u kojoj je ozlijeđena jedna žena, a deseci golih kupača dalo se u bijeg.

Prema svjedocima, kako javlja BBC, jedan je muškarac zaprijetio skupini nudista i tražio da se odjenu. Kada su oni to odbili, on je navodno izvadio pušku i počeo pucati. Tridesetogodišnja žena pritom je ranjena u bedro dok je bježala.

Prema policijskim informacijama, napadač je vlasnik lokalnog bara na plaži, kojemu se nije svidjela prisutnost nagih kupača.

BBC javlja da je jedan čovjek ispitan u vezi s pucnjavom, ali je nakon toga pušten na slobodu.

Iako je Carataggio vrlo popularna plaža među nudistima, službeno nije nudistička plaža i lokalni stanovnici su se već žalili na prisutnost nudista.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo