ČEKA SUĐENJE

OMILJENI TELEVIZIJSKI CHEF ZAVRŠIO S LISIČINAMA NA RUKAMA Kulinarski ekspert iz popularne TV emisije pao zbog droge: 'Samo sam isprobavao nove okuse'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 30.09.2019. u 22:06

Cannabis plants are pictured in a state-owned agricultural farm in Rovigo, about 60 km (40 miles) from Venice, September 22, 2014. Italy legalised marijuana for medical use last year, but the high cost of buying legal pot in a pharmacy meant few people signed up. Starting next year, a high-security lab in a military compound in Florence will grow cannabis for Italy's health care system in an experiment the government says could bring safe, legal and affordable marijuana to suffering patients. To match Feature ITALY-MARIJUANA/ Picture taken September 22, 2014.
REUTERS/Alessandro Bianchi (ITALY - Tags: HEALTH DRUGS SOCIETY BUSINESS AGRICULTURE POLITICS) - RTR49U7S
© Alessandro Bianchi / Reuters / REUTERS

Sicilijanski kuhar uhićen je zbog sumnje da je prodavao drogu, pošto je policija u njegovu domu pronašla kanabis, pišu talijanski mediji.

Policija je izvijestila da je u kući Carmela Chiaramontea pronašla dvije velike stabljike marihuane i kilogram indijske konoplje, prenosi BBC.

U njegovu domu u Cataniji zaplijenjeni su vino s okusom kanabisa, kao i masline, kava i tuna u kojima su otkriveni tragovi marihuane.

Pripadnicima snaga reda Carmelo je navodno kazao da je "samo isprobavao nove okuse".

Sebe je opisao kao "konzultanta u području agro-hrane kuhinje trećeg milenija", piše talijanski list La Sicilia.

Pedesetogodišnji 'chef' iz sela Trecastagni smještenog u podnožju Etne, pušten je na slobodu i čeka suđenje.

Poznat kao veliki poznavatelj sicilijanske kuhinje, Chiaramonte radi kao kuhar u restoranu hotela Katane Palace u Cataniji.

Kako stoji na njegovoj internetskoj stranici, pri kuhanju vodi računa o "okusima karakterističnim za mediteranske narode" pri čemu koristi različite "aromatične nijanse".

Chiaramonte je vodio emisiju 'Nemoralni recepti i hrana s afrodizijacima', piše talijanski list.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo