STIGLA I POLICIJA

POBUNA U AVIONU NA LETU ZA PODGORICU Putnici silom htjeli van, spriječile ih stjuardese

 Screenshot:Youtube

U avionu Air Serbia na relaciji Beograd - Podgorica morala je intervenirati policija jer su neki putnici zbog kašnjenja leta htjeli napustiti avion, javlja crnogorski Mondo.

Naime, avion avioprijevoznika Air Serbia, koji je u 13:45 sati trebao poletjeti za Podgoricu s beogradskog aerodroma Nikola Tesla, kasnio je u polasku 60 minuta, prema neslužbenim informacijama, zbog toga što je računalo javljalo da nije ispravan sustav za kočenje.

Za vrijeme trajanja tehničkog pregleda, više putnika u avionu počelo je negodovati zbog nedostatka objašnjenja o razlozima ekstremnog kašnjenja.

Nekoliko putnika željelo je napustiti avion, ali je kabinsko osoblje to odbilo držeći se propisane procedure u takvoj situaciji.

Nakon što su pobunjeni putnici najavili da će napraviti problem ukoliko im se ne dozvoli da odmah napuste letjelicu, pozvani su policajci koji su po dolasku zatražili od svih putnika da izađu iz aviona.

Potom je nastala pobuna onih putnika koji nisu željeli izaći iz aviona.

Nakon duže polemike s policajcima putnici koji su tražili izlazak iz aviona pristali su ostati u svojim sjedalima pa je nakon tri sata AirBus 320 Air Serbije konačno poletio prema Podgorici.

Avion je sletio na podgorički aerodrom u 17:10 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:57