MAHNITI NAPAD

POKOLJ KAKAV INDIJA NE PAMTI Nožem zaklao 14 članova obitelji koje je prije toga omamio sedativima: 'Preživjela je samo sestra...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.02.2016. u 09:18

Screenshot YouTube

Policija je u nedjelju objavila da se 35-godišnji Indijac objesio nakon što je nožem prerezao vrat svojim roditeljima i sedmero djece. Navodno je ubio ukupno 14 članova svoje obitelji prije nego što je presudio sebi.

Napad se navodno dogodio kad se u subotu navečer obitelj okupila kod jednog člana u Thaneu, 32 kilometara od Mumbaija, prenosi Guardian .

‘Napadač, Hasnin Anwar Warekar, se objesio nakon što je prerezao vrat svim ostalim članovima obitelji, uključujući i vlastite roditelje’, rekao je glasnogovornik policije Gajanan Laxman Kabdule.

Jedina osoba koja je preživjela napad je Warekarova sestra koja je prevezena u bolnicu nakon što su susjedi čuli urlike malo iza ponoći i pozvali policiju.

‘Još uvijek nismo uspjeli popričati sa 21-godišnjom sestrom napadača, jedinom osobom koja je preživjela napad jer je duboko traumatizirana i u bolnici’, rekao je Kabdule.

Lokalni mediji su izvjestili da je Warekar navodno prvo svima u hranu stavio sedative, a Indian Express piše da je muškarac napao žrtve tek nakon što su legli jer su svi navodno odlučili prespavati u istoj kući.

‘Prvi dokazi sugeriraju da je muškarac zaključao sva vrata i pobio članove obitelji koji su već zaspali nožem koji smo pronašli kraj njegova tijela’, rekao je policajac Ashutosh Dumbre. Kabdule nije mogao potvrditi jesu li žrtve sedirane jer se čekaju nalazi obdukcije.

Kako piše indijska novinska agencija Press Trust, svađa je navodno izbila zbog nekretnina, no nisu otkrili ‘okidač’ za ovakvu tragediju. ‘Još nismo došli do zaključaka niti nam je itko mogao objasniti zašto se ovo dogodilo. Hasnin je radio za privatnu tvrtku u Mumbaiju i nisu imali financijskih problema ili svađa, nadamo se da će sestra rasvijetliti slučaj’, rekao je Dumbre.

Izdvajamo