MAX SPIERS, SUPERVOJNIK

POZNATI TEORETIČAR ZAVJERE PRONAĐEN MRTAV Povraćao je crnu tekućinu, a majci je poslao jezivu poruku nekoliko dana prije smrti

 maxspiers.com

Poznati teoretičar zavjere, Britanac Max Spiers (39), pronađen je mrtav na kauču u Varšavi gdje je trebao održati predavanje o NLO-ima i teorijama zavjere, piše Daily Mail.

Naravno da je njegova smrt pokrenula nove teorije zavjere, a iako je službena verzija da je umro prirodnom smrću, na njegovom tijelu nije izvršena obdukcija.

Njegovo je tijelo naknadno iz Poljske prebačeno i pokopano u Canterbury gdje je i obavljena obdukcija, no kako ističe njegova majka Vanessa, već više od dva mjeseca ne zna njezine rezultate.

Pobornici teorija zavjere i njegovi prijatelji ističu da je Spiers preminuo u apartmanu nakon što je počeo povraćati 'crnu tekućinu', a posebno ističu pismo koje je poslao majci svega nekoliko dana prije smrti. 'Tvoj je dječak u nevolji. Ako mi se nešto dogodi, istražite', napisao je Spier.

Max Spier javnosti je najpoznatiji kao 'supervojnik' koji je javnosti otkrio sve o projektu stvaranja ljudsko-životinjskog hibrida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:07