NAPASTOVANJE PRED OČIMA SUPRUGE

'PROBUDILA SAM SE, A NJEGOVA RUKA BILA JE U MOJIM GAĆICAMA!' Manijak u avionu nasrnuo na usnulu djevojku: 'Ma ona je zaspala na mojim koljenima'

 
 Wayne County Sheriff's Office

Indijski državljanin Prabhu Ramamoorthy mogao bi provesti 11 godina u zatvoru nakon što je na sudu proglašen krivim zbog seksualnog napastovanja u - zrakoplovu!

Perverzni Indijac uništio si je dobar život zbog nevjerojatno glupog poteza na letu iz Las Vegasa u Detroit kada je nasrnuo na putnicu koja je sjedila odmah do njega. Da situacija bude još bizarnija, Prabhu je sjedio u sredini, a do njega je sjedila njegova supruga. Međutim, to ga nije spriječilo da izvede ogavan potez zbog kojeg će ići u zatvor.

Dok je 22-godišnjakinja spavala, Indijac joj je otkopčao košulju i stavio ruku u gaćice. Djevojka se probudila i ostala u potpunom šoku kada je vidjela da manijak plazi po njoj. Odmah je otrčala do kabinskog osoblja koje je slučaj prijavilo policiji.

Indijac se pokušao izvući bizarnom pričom da je popio tabletu za spavanje i da zadnje čega se sjeća da je neimenovana djevojka spavala na njegovim koljenima. Poslije je dodao da postoji mala mogućnost da joj je skinuo grudnjak i zavukao ruku u gaćice. Takva neuvjerljiva obrana bila je poklon na pladnju tužiteljima koji su vrlo brzo pronašli pukotine u priče Indijca i njegove supruge, te bez problema zaključili slučaj u svoju korist.

U svakom slučaju, odvjetnici Indijca mole suca da kazna bude manje od deset godina jer, kako oni tvrde, 'život Ramamoorthyja je ionako gotov'. Kad odradi kaznu u zatvoru, Ramamoorthy će biti deportiran u Indiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:09