PONIŽAVANJE DJECE

PROCURILA GNJUSNA TAJNA IZ VRTIĆA U BiH Odgajateljica natjerala djecu da goli čiste zahod, a objašnjenje direktora izazvalo je bijes roditelja

 Profimedia

U Kotor Varošu u Bosni i Hercegovini svi bruje u skandalu koji se dogodio u vrtiću 'Larisa Šugić'. Otac jednog dječaka za tamošnje medije otkrio je da je njegov sin za kaznu bio prisiljen potpuno gol čistiti zahod. Mališan i još jedan njegov prijatelj kaznu su zaradili zbog toga što su mokrili kraj WC školjke, a kad je odgajateljica to vidjela, rekla im je da skinu svu odjeću i počiste nered koji su napravili.

Dijete je sve ispričalo ocu, koji nije mogao vjerovati što sluša.

- Rekao je da su on i prijatelj mokrili kraj školjke i da ih je odgajateljica skinula i natjerala da goli čiste što su zaprljali. Ne znam jesu li oni to napravili slučajno ili namjerno, ali to ne može biti u redu da golim rukama čiste zahod. Nisu oprali ni ruke nakon toga i vrlo lako su mogli pokupiti neke bakterije. To je ponižavanje djece - ispričao je to 'Glasu Srpske' Dragan Đekanović.

Nažalost, ubrzo se pokazalo da priče dječaka nisu bile samo 'priče za malu djecu' Direktor vrtića i odgajateljica su potvrdili da se incident dogodio, ali da su dodali da je to bio normalni postupak!?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 05:10