PAPRENA KAZNA

Procurile fotografije koja su zgrozile Australiju, pogledajte što je bešćutno osoblje napravilo onesviještenim curama: 'Ovo je najgori slučaj ikad'

 
 Liquor and Gaming Authority of New South Wales

Korejski restoran u centru Sydneyja upao je u goleme probleme nakon što je objavljena snimka kako zaposlenici izbacuju kroz vrata dvije pijane djevojke poput vreće smeća. Na stranu što su ljudi u Gangam Stationu pokazali visoki stupanj bešćutnosti, njima je puno veći problem što su prekršili zakon i što su morali platiti kaznu od 2.200 australskih dolara. Međutim, slučaj je i dalje na sudu, a s obzirom na to da Australija ima vrlo stroge zakone kada je alkohol u pitanju, moguće je da će im skratiti radno vrijeme za dva sata, pa čak možda i oduzeti licencu za posluživanje alkoholnih pića.

Vijest o incidentu u restoranu s korejskim roštiljom objavila je Australska agencija za reguliranje alkohola i kockanja. Štoviše, dodali su da je ovo jedan od najgorih primjera kršenja zakona s kojim su se ikad suočili.

Liquor and Gaming Authority of New South Wales

Vijest i snimke s nadzornih kamera u javnost su došli tek ovih dana iako se sami incident dogodio 9. studenog prošle godine. Tri djevojke su ušle u restoran, sjele za stol i počele piti korejsku žesticu soju. Nakon 40 minuta i osam rundi pića dvije djevojke su doslovce pale sa stolice.

- Nakon sedme runde bilo je i više nego jasno da dvije djevojke su nadomak padanju u nesvijest. Pokušale su sjediti uspravno, ali konstantno ih je zanosilo te su padale na stol - stoji u izvještaju Australske agencije za reguliranje alkohola i kockanja. Međutim, to nije previše zabrinjavalo konobaricu koja je pokupila dvije prazne boce sa stola i donijela im treću. To je bio znak da slijedi još jedna runda. Ujedno i posljednja...

- Nakon što su osmi put ispraznile čašicu dvije djevojke su se jednostavno srušile. Ostale su bez svijesti...

Liquor and Gaming Authority of New South Wales

Konobarica je u tom trenutku pozvala pojačanje i djevojke su jednostavno izbačene na ulicu. Obje su pale u nesvijest, a izbačene su poput zadnje smeća. Jedna je i povraćala dok ju je osoblje nosilo prema izlaznim vratima.

Srećom, prolaznici su imali više simpatije prema pijanim djevojkama te su pozvali policiju i hitnu pomoć.

- Apsolutno je neprihvatljivo da osoblje izbacuje ljude u nesvijesti na ulicu - rekao je za ABC Paul Newson, zamjenik tajnika Agencije.

Inače, u Australiji svatko tko poslužuje alkohol mora proći poseban tečaj na kojem se uči kako se moraju nositi s pijanim kupcima i, što je još važnije, kada im trebaju posluživati alkoholna pića...

Liquor and Gaming Authority of New South Wales

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:13