SRPSKA TROJKA

Razbijena zloglasna banda PINK PANTER: Uhićena bivša reprezentativka

Prošlog tjedna u Ateni su uhićena tri državljana Republike Srbije, među kojima i Olivera Vasić Ćirković, bivša košarkaška reprezentativka Jugoslavije i Crvene zvezde.

Prošlog tjedna u Ateni su uhićena tri državljana Republike Srbije, među kojima i Olivera Vasić Ćirković, bivša košarkaška reprezentativka Jugoslavije i Crvene zvezde. Navedena trojka povezuje se s zloglasnom bandom „Pink Panter optuženom za pljačke draguljarnica diljem Europe . Zajedno s Oliverom uhićeni su i Milan Kostić te za sada neidentificirani muškarac, prenosi Blic .

Grčka policija akciju je započela u ponedjeljak kada su policajci pokušali legitimirati dvojicu maskiranih muškaraca ispred jedne zlatarne. Vidjevši policajce muškarci su se dali u bijeg. Policija je uspjela uhititi jednog muškarca, dok je drugi sudjelovao u razmjeni vatre s policijom. Ranjeni bjegunac prebačen je u bolnicu i njegovo je stanje stabilno. Treba napomenuti da je ranjeni bjegunac imao lažnu slovensku putovnicu iako je državljanin Srbije.

Nakon saslušanja Milana Kostića policija je otkrila vezu s jednom ženskom osobom, također državljankom Srbije. Blic prenosi da su pretresom njenog stana pronađene maske, perike, alati za obijanje, pištolj te lažne putovnice. Iz svjedočenja Milana Kostića policija je ustvrdila da je ženska osoba Olivera Vasić Ćirković od prije poznata grčkoj policiji. Naime, Olivera je 2006. godine bila uhićena za pokušaj pljačke zlatarne u jednom hotelu na otoku Kreti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:00