TRAGEDIJA U PRNJAVORU

'SAMO JE JAUKNUO I IZDAHNUO...' Bivši političar u BiH umro u autu usred seksa s ljubavnicom: 'Željela bih ostati anonimna, njegova je supruga opasna'

 Profimedia, Alamy

55-godišnji R.S. preminuo je od zatajenja srca tijekom seksualnog odnosa sa svojom dvije godine mlađom ljubavnicom, pišu Večernje novosti.

Ovaj stanovnik Prnjavora u BiH preminuo je u svojem automobilu na sporednoj cesti uz rijeku Ukrinu. Žena koja ja u trenutku smrti bila s njim, pokušala mu je pomoći, no bezuspješno i trenutačno se oporavlja od šoka.

Iza pokojnika, koji se svojevremeno bavio i politikom, su ostali žena i djeca, dok je njegova ljubavnica D.L. udovica.

Kako pišu tamošnji mediji, žena u početku nije bila svjesna proizvodi li njezin ljubavnik zvukove radi zadovoljstva ili nečeg drugog, no kad je ovaj ostao nepokretan ležati na sjedalu automobila, shvatila je da nešto nije u redu.

- Jadna žena nije točno znala iz kojeg je razloga njezin ljubavnik jauknuo, ali je postala svjesna nesreće kad je on ostao nepokretan, ne dajući znake života - kaže izvor upućen u slučaj.

Oko 18 sati uznemirena je pokucala na vrata obližnje kuće kako bi potražila 'pomoć za svojeg supruga', no preminulom spasa više nije bilo. Na mjesto događaja ubrzo je stigla Hitna pomoć i policija, no oni su mogli samo konstatirati smrt. Utvrđeno je da se vjerojatno radilo o srčanom udaru, a je li muškarac koristio kakva sredstva za poticanje potencije, niju utvrđeno.

Žena je tada priznala da preminuli zapravo nije njezin muž, već ljubavnik te je zamolila da se njezin identitet ne iznosi u javnost jer pokojnik 'ima opasnu suprugu'.

Inače, ovo nije jedini takav slučaj u tom kraju. Prije nekog vremena slična je sudbina zatekla izvjesnog stanovnika Dervente no žena s kojoj se prepustio strastima u automobilu nije bila toliko korektna da pozove pomoć kad mu je pozlilo već ga je golog jednostavno ostavila u autu i to baš kod obližnje tržnice gdje su ga zatekli iznenađeni kupci i prodavači.

Sličan slučaj dogodio se i u Modriči kad je muškarcu pozlilo nakon što je popio previše Viagre. Njegova ljubavnica ne samo što je pozvala pomoć već je i uz prešutno odobrenje svojeg supruga, organizirala i sahranu za pokojnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 06:32