SKANDAL U PRNJAVORU

SEKS AFERA POTRESA SREDNJU EKONOMSKU ŠKOLU Domara Josipa ulovili u avanturi s učenicom kojoj je dilao i ispite, razotkrio ih ogorčeni bivši dečko

 Getty Images/iStockphoto

Pedesetjednogodišnji Josip Đ., domar u Centru srednjih škola "Ivo Andrić" u Prnjavoru, suspendiran je nakon što su ga suočili s optužbama da je imao avanturu sa 16-godišnjom učenicom te škole.

Da skandal bude veći, kako Večernje novosti doznaju, dosadašnja istraga u koje su se uključili policija, tužiteljstvo i škola, pokazala je da je nedopuštena bliskost školskog kućnog majstora i učenice drugog razreda ekonomske škole za posljedicu imala i to da kontrolni testovi za mnoge učenike ne budu tajna.

Domar je učenici dostavljao kontrolne ispite jer je bio zadužen za njihovo kopiranje u svojem uredu, u kojem su se njih dvoje uglavnom i sastajali.

Ravnateljica škole Mirela Milijaš kaže da su u ovoj ustanovi zaprepašteni saznanjima.

- Nakon što ga je saslušala policija, suočeni s njegovom izjavom i drugim saznanjima, odmah smo suspendirali našeg radnika. Nije želio pričati o tome je li imao odnose s maloljetnom učenicom tvrdeći da mu je sve to, navodno, namješteno. Međutim, priznanje da je, kako je rekao, učenici dao samo jedan kontrolni test, bilo je dovoljno za njegovu hitnu suspenziju - rekla je ravnateljica, koja je potvrdila da ju je o svemu upoznao bivši dečko učenice, koji je slučaj prijavio i policiji.

Također, bivši dečko se raspričao za medije, pa je rekao da su se upoznali prije četiri mjeseca, a on joj je htio pomoći jer mu se navodno žalila da je kao dijete rastavljenih roditelja živjela u teškim uvjetima.

Tvrdi da joj je kupio mobitel i dao joj novac.

- Međutim, upravo putem tog telefona i Facebooka saznao sam da je, osim još veza, istovremeno održavala i intimnu vezu s domarom. Priznala mi je da je s njim imala i intimne odnose, a on joj je, zauzvrat, davao kontrolne testove. Putem Viber grupe su bili dostupni i mnogim drugim učenicima - rekao je bivši dečko.

- Osim škole i njezinih roditelja, s teško kompromitirajućim porukama i golišavim fotografijama koje su učenica i domar Josip razmjenjivali pod pseudonimom 'Stari Jo', upoznao sam i policiju. Duboko sam uvjeren da ona nije jedina žrtva bludnog domara, i želim da se više to nikome ne ponovi - kaže navodno brižni Ivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:17