GOSPOĐI SADA SUDE

'SEKSAO SAM SE S VJEROUČITELJICOM I SAD MI JE MALO NEUGODNO' Učenik (15) blokirao na FB-u nastavnicu koja ga je zavela: 'Kome ću sada biti drolja?'

 
 Profimedia, Alamy

Učiteljica optužena da je imala seksualni odnos sa svojim učenikom, poslala mu je razglednicu na kojoj je pisalo: 'Kome ću sada biti drolja?, piše Independent.

Doznalo se to u utorak tijekom suđenja učiteljici Deborah Lowe iz Manchestera u Velikoj Britaniji, a razglednicu je poslala svom tada 15-godišnjem učeniku, čije ime nije objavljeno jer je još uvijek maloljetan, nakon što ju je ovaj blokirao na društvenim mrežama poslije seksualnog odnosa koji se dogodio u njezinoj kući.

Razglednicu je lani pronašla dječakova majka koja je pozvala policiju nakon čega je učiteljica uhićena.

Razglednica je prikazivala ženu s licem uronjenim u travu i obučenu u kratku suknju ispod koje su se nazirale gaćice. Lowe je uz to napisala: 'Ovo sam ja nakon što sam otkrila da si me blokirao.'

Deborah Lowe predavala je vjeronauk, a dječaku je razglednicu poslala na svoj rođendan 2016. godine. Među ostalim, 53-godišnja vjeroučiteljica mu je napisala: 'U potpunom sam neredu. Blokirao si me, a ja ne znam što sam učinila. Kome ću sad biti drolja? Ne bih te nikad uzrujala, povrijedila ili učinila nesretnim. Molim te, reci mi što sam učinila. Je li to zato što sam stara i debela? Rođendan mi je i tako sam tužna. Jako mi nedostaješ. Voli te tvoja drolja.'

Učiteljica je na sudu zanijekala neke točke optužnice. Prilikom uhićenja nije imala komentara, no kasnije je policiji dala unaprijed pripremljenu izjavu u kojoj priznaje seksualni odnos s učenikom, no rekla je da je veza počela kad je njemu bilo 17 godina i nije mu više predavala u školi.

Sudac je pitao kad je, zapravo, počela njihova veza: kad je dječak imao 15 ili 17 godina? U optužnici stoji da se sve odvijalo tijekom 2015. i 2016. godine, no stvar je do organa reda došla tek lani nakon pronalaska razglednice.

Lowe je također priznala da je s dječakom imala i telefonski seks, 'pomogla' mu u masturbaciji te jednom prilikom spavala s njim, iako u optužnici stoji da je seksa bilo u više od jednog navrata.

Osim toga, platila je dječaku tetoviranje pretvarajući se da mu je teta.

Tužitelj je naglasio da je seksualni odnos počeo kad je dječaku bilo 15 godina, a iako na odnos nije bio pod prisilom, s 15 godina učenik je bio premlad da bi mogao dati svoj pristanak. Dodatna krivnja Deborah Lowe leži u tome što mu je na početku njihove veze bila vjeroučiteljica te je prekršila zakon zavodeći ga iz pozicije osobe od povjerenja.

Na sudu je opisano i kako su učiteljica i dječak prvo razmijenili telefonske brojeve nakon čega su se upustili u telefonski seks da bi nakon toga Lowe pogurala stvari dalje.

Tužitelj je rekao da je dječaka učiteljica znala pokupiti s autom, odvesti ga svojoj kući i imati s njime seksualni odnos da bi ga nakon toga vratila kući – i to sve dok je on još bio 15-godišnji učenik.

Prije nego ju je blokirao na društvenim mrežama, dječak se povjerio prijateljima i rekao kako mu je zbog svega neugodno.

Telefonski izlisti pokazuju da ga je zvala 16. ožujka prošle godine i da je telefonski poziv trajao 32 minute. Pet dana kasnije uslijedio je poziv u trajanju od 33 minute. Osim toga, u ožujku mi je poslala 68 poruka, a u travnju njih još 76. Međutim, policija nije otkrila sadržaj tih poruka.

Presudila je ipak razglednica koju je učiteljica poslala dječaku, a koju je pronašla njegova majka nakon čega je zvala policiju.

Suđenje pohotnoj učiteljici se nastavlja…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:03