STRAVA KOD ŽEPČA

ŠESTOGODIŠNJEG DJEČAKA ODNIJELA NABUJALA RIJEKA Upao je u vodenu bujicu, majka je skočila za njim, ali ga nije uspjela izvući, potraga još traje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.05.2019. u 14:19

Zadar, 110917.
Grad Zadar i veci dio Zadarske zupanije jutros je pogodilo veliko nevrijeme praceno obilnim oborinama. Poplavljene su mnoge prometnice, ducani, groblje, parkovi i podrumi kuca. Na fotografiji: vodena bujica urusila je dio ceste izmedju Zadra i Razanca, tocnije prije ulaza u Poljica Brig. Foto: Jure Miskovic / CROPIX
CROPIX

Ilustracija

Još u ponedjeljak obilne kiše, a onda i poplave zahvatile su velik dio Bosne i Hercegovine i uzrokovale velike probleme. U dijelovima zemlje proglašena su izvanredna stanja i mnoge ustanove ne rade.

PU Žepče je malo iza podne u mjestu Begov Han primilo dojavu da je maloljetni dječak upao u nabujalu rijeku i nestao. Na terenu su vatrogasci, policija te Specijalna jedinica za podršku MUP-a.

Kako doznaje Klix.ba, šestogodišnji dječak je bio u blizini svoje kuće te je nesretnim slučajem pao u potok čiji je vodostaj značajno narastao. Neslužbeno se doznaje da je dijete vozilo bicikl i izgubilo ravnotežu te palo u potok. Bicikl je pronađen. Za nim je odmah skočila i majka, no nije ga uspjela spasiti.

Majka je odmah prevezena u bolnicu, a specijalna jedinica MUP-a krenula je u potragu za dječakom.

Kako doznaje Klix.ba, postavljene su mreže na ušće Bosne, ali rezultata još nema. Potrazi se priključio i velik broj stanovnika.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo