SKANDAL UZDRMAO NASHVILLE

SKRUŠENA ISPRIKA OMILJENE GRADONAČELNICE 'Istina je, čim sam osvojila vlast, počela sam varati muža sa svojim tjelohraniteljem. Oprostite mi'

 
Megan Barry
 Profimedia, SIPA USA

Gradonačelnica Nashvillea Megan Barry (58) potvrdila je da je imala izvanbračnu aferu sa svojim bivšim tjelohraniteljem. Nakon što se ispričala, rekla je da namjerava nastaviti obnašati svoju funkciju, javlja CBS News.

- Znam da Bog oprašta, no ljudi Nashvillea ne moraju. Također želim moliti i njihov oprost, rekla je.

U izjavi za medije Barry je na sebe preuzela potpunu odgovornost za ono što se dogodilo, ali i za bol koju je prouzročila svojoj obitelji i obitelji vodnika Roberta Forresta, svojeg bivšeg šefa osiguranja. Ispričala se i svojem mužu Bruceu koji je ostao predan njihovom braku te stanovnicima Nashvillea.

Inače, vrlo popularna gradonačelnica na tu je poziciju izabrana 2015. i ubrzo ostvarila veliki napredak kad je u pitanju pristupačno stanovanje, javno obrazovanje, bolji javni prijevoz i slično. No, kako i sama kaže, još ima puno posla za obaviti.

No, prvi mandat omiljene gradonačelnice pratila je i velika tragedija kad joj je prošle godine jedini sin umro od predoziranja kombinacijom nekoliko vrsta droga. O sinovoj smrti doznala je od svog ljubavnika, s kojim je aferu započela nedugo nakon osvajanja vlasti.

Nashville.gov
Robert Forrest

U svojem obraćanju javnosti vezanim za najnoviju aferu, rekla je kako je svjesna da su njezini postupci povrijedili mnoge te da je razočarala i samu sebe, no ipak je ljudsko biće sklono pogreškama.

Njezin bivši tjelohranitelj i ljubavnik Forrest, rekao je da planira otići u mirovinu nakon 31 godine aktivne službe, od kojih je posljednjih 14 bio tjelohranitelj više gradonačelnika.

Njegova veza s četiri godine starijom Barry počela je nakon njezina izbora na mjesto gradonačelnice 2015., a otkrivena je nakon istrage o korištenju javnog novca. Naime, Forrestov broj prekovremenih sati značajno se povećao nakon što je Barry preuzela ured. Policija je otkrila da je Forrest, koji je za mandata prethodnih gradonačelnika od prekovremenih sati godišnje zarađivao oko 34.000 dolara, nakon dolaska Barry počeo zarađivati 60.000 pa i 75.000 dolara godišnje samo od prekovremenih.

Forrest je medije molio za privatnost kako bi ponovno pokušao izgraditi odnos i povratiti povjerenje svojih najmilijih.

- Duboko žalim što je moja profesionalna veza s Barry prerasla u osobnu. To je izazvalo veliku bol mojoj supruzi, obitelji, prijateljima i kolegama, rekao je Forrest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:23