TRAGEDIJA

ŠTO STOJI IZA TRAGIČNE SMRTI LIJEPE SRPSKE MANEKENKE? Dva dana se nije javljala roditeljima, a onda su njezino beživotno tijelo pronašli u stanu

 
Marija Ćurčić
 Instagram Marija Ćurčić

Nakon što je jučer objavljena vijest o samoubojstvu 25-godišnje srpske voditeljice i manekenke Marije Ćurčić, Blic danas donosi više detalja o smrti te djevojke, čije je beživotno tijelo pronađeno u njezinom stanu u Beogradu. Tijelo su pronašli Marijini roditelji nakon što im se dva dana nije javljala, pa su posumnjali da nešto nije u redu.

Marija je već nekoliko godina živjela sama u stanu u beogradskom naselju Savski venac. Nekoliko dana prije tragične smrti Marija je zbog posla kao model išla na putovanje u Rumunjsku, a roditelji ju nisu mogli dobiti otkako se vratila pa su došli do njezinog stana. Susjedi su za Blic ispričali da su Marijini roditelji, kad im nije otvarala, morali pozvati policiju da razbije vrata stana, a onda su ju pronašli mrtvu. Još uvijek se ne zna zbog čega je izvršila samoubojstvo, a nije ostavila ni oproštajno pismo.

Roditelji i prijatelji kažu da nije bilo nikakvog razloga za takav čin, a susjedi za nju imaju samo riječi hvale. Marija je i sama sebe u intervjuima opisivala kao pozitivnu i društvenu osobu vedrog duha koja jako voli svoj posao, piše Blic.

Marijina majka, inače novinarka Al Jazeere, Ana Mari Alves Ćurčić, s majčine je strane podrijetlom iz Konga, a otac joj je jedan od najpoznatijih srpskih gitarista Đorđe Ćurčić.

Marija je studirala odnose s javnošću. U svijet manekenstva je ušla sa 16 godina, a već sa 17 je postala voditeljica na lokalnoj MTV televiziji. Bila je i zaštitno lice nekih beogradskih klubova i modnih brendova, a na društvenim je mrežama bila poznata pod nadimkom'Chocomuffin'. Jednu od reklama snimila je i sa svjetski poznatim nogometašom Ronaldinhom, a vijest o tome je objavila na svom Instagramu tek tri dana prije smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 05:51