LAKO TAKO...

SUPRUG JOJ 'TRUNE' U ZLOGLASNOM ZATVORU, A ONA UŽIVA U ROMANTIČNOJ ITALIJI Atraktivna El Chapova supruga odmara se u hrvatskom susjedstvu

 
Emma Aispuro Coronel
 REUTERS

Dok Joaquín "El Chapo" Guzmán (62) čami u zatvoru ADX u Coloradu, čini se kako njegova supruga Emma Aispuro Coronel (30) uživa punim plućima - ona se, naime, odmara u Italiji, okružena luksuzom i glamurom.

Tako se na Instagramu, između ostaloga, pohvalila fotografijom iz Venecije, gdje se provozala gondolom, prenosi Daily Mail.

Emma je na godišnji odmor otišla svega dva tjedna nakon što je savezni sudac u Brooklynu njezina supruga, zloglasnog vođu Sinaloae, međunarodnog narkokartela sa sjedištem u Meksiku, osudio na doživotni zatvor.

FILE PHOTO: Joaquin
REUTERS
Joaquín 'El Chapo' Guzmán

Inače, bivši upravitelj Robert Hood spomenuti zatvor ADX u Coloradu, u kojemu je radio od 2002. do 2005., opisao je "kao gori od same smrti" - u njemu kazne služe najgori kriminalci poput bostonskog bombaša Dzhokhara Tsarnaeva te terorista Zacariasa Moussaouija i Ramzija Yousefa.

Iako iz ADX-a nitko nije uspio pobjeći već 25 godina, Hood je više nego uvjeren da će "El Chapo" barem pokušati to napraviti.

Joaquín "El Chapo" Guzmán jedan je od 400-tinjak robijaša u ADX-u, gdje zatvorenici provode 23 sata na dan zatvoreni u minijaturnoj betonskoj ćeliji. Ondje im dostavljaju i obroke, što znači da se jede doslovce u neposrednoj blizini otvorenih zahoda.

Bivša američka natjecateljica na izborima ljepote Emma Aispuro Coronel, koja trenutačno boravi u romantičnoj Italiji, muža El Chapa ne smije posjećivati - mogu ga vidjeti samo njegove sedmogodišnje blizanke Maria Joaquina i Emali Guadalupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:32