GODINAMA KASNIJE

'SVIMA SAM GOVORIO ŠTO JE TATA NAPRAVIO...' Sin 20 godina pokušavao razotkriti jezivu obiteljsku tajnu, sada je istina izašla na vidjelo

 
Michael Haim, optužen da je ubio svoju suprugu Bonnie 1993. godine
 Youtube screenshot

Počelo je suđenje muškarcu koji je ubio svoju suprugu prije više od 20 godina. To je otkriveno nakon što je njegov sin policiji pokazao gdje su zakopani posmrtni ostaci njegove majke kod njihove obiteljske kuće. On je već i ranije tvrdio da je otac ubio njegovu majku, no tada mu nitko nije vjerovao.

Michael Haim se u ponedjeljak pojavio na sudu na Floridi. Njegov sin, sada 29-godišnji Aaron Fraser, imao je samo tri godine kada je njegova majka Bonnie Haim nestala. On je još kao dječak pokušao reći policiji da je tata naudio mami, no nitko mu nije vjerovao jer nisu pronađeni dokazi za njegove tvrdnje, javlja Daily Mail.

Aaronu nisu vjerovali čak niti članovi obitelji s majčine strane.

'Rekao je neke stvari za koje smo znali da nisu istina, poput toga da je mamin auto u jezeru, a znali smo da nije bio tamo. Nitko nije Aarona pitao zašto kaže da je mamin auto na dnu jezera. Također je rekao i da je tata upucao mamu, uspavao ju i nije ju mogao probuditi', ispričao je Bonnien otac Robert Pasciuto.

Metak pronađen tamo gdje je Bonnie zakopana bio je istog kalibra koji odgovara puški koju je Michael imao.

Aarona je posvojila druga obitelj i njegovo prezime promijenila u Fraser, a Bonnien nestanak ostao je neriješen tijekom 20 godina. Aaron je godinama kasnije podnio tužbu protiv svog biološkog oca zbog ubojstva majke.

14. prosinca 2014. Fraser je počeo raditi sa svojim šurjakom na rušenju bazena u dvorištu svoje obiteljske kuće. Tamo su pronašli Bonniene kosti. Rekao je da je prvo mislio da je pronašao kokos.

'Imao sam to u rukama. Kad sam bolje pogledao, s prednje sam strane vidio zube', ispričao je.

Bonnie je nestala u siječnju 1993. godine. Njezina je torbica pronađena u kanti za smeće u hotelu, a njezin automobil je pronađen napušten na aerodromu u Jacksonvilleu.

Prema iskazu dobivenom nakon uhićenja, Haim je zlostavljao svoju suprugu, a ona je planirala preseliti se u drugi stan sa sinom dok je suprug bio na putu. U tajnosti je otvorila bankovni račun, a kad je haim za sve to saznao, natjerao ju je da račun zatvori. Ona je novac nastavila davati prijateljici da ga čuva za nju.

Haim je rekao da je njegova supruga napustila kuću bez sina jedne noći u siječnju 1993. godine, nakon jedne od njihovih bračnih svađa. Dodao je i da ju je išao tražiti, no njezin nestanak nije prijavio policiji.

Policija je za sve doznala tek nakon što je pronađena njezina torbica u kanti za smeće.

Haim se u međuvremenu preselio u Sjevernu Karolinu, a uhićen je 2015. godine nakon što je potvrđeno da je pronađena lubanja pripadala Bonnie.

DNA testovi su potvrdili i da je umrla nasilnom smrću.

Michael Haim, koji sada ima 52 godine, proglašen je osumnjičenikom u tom slučaju, no nikad nije optužen. On je tvrdio da nije povezan sa smrću svoje supruge, a tijekom suđenja se očekuje i svjedočenje njegovog sina.

'Nastavit ćemo s pozitivnim mislilma i nadati se da će porota čuti istinu i odlučiti najbolje što znaju', napisala je obitelj na Facebooku, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:19