BRUTALNO OKRUTNO

TALAČKA KRIZA U BRAZILU LUĐA JE OD HOLIVUDSKIH FILMOVA Pljačkaši iskoristili 25 ljudi kao ljudski štit na ulicama milijunskog grada u višesatnoj drami

 
 Screenshot/Youtube

Nesvakidašnji i brutalno okrutni bijeg pljačkaša izveden je prije nekoliko dana u brazilskom gradu Manausu, kada su do zuba naoružani i maskirani napadači nkoristeći ljudski štit, sastavljen od 25 talaca, pokušali pobjeći s mjesta zločina, prenosi ruska TV mreža RT.

Stravična scena snimljena je i objavljena na društvenim mrežama, a napeta drama odvijala se nakon bijega iz poslovnice Lutrije nakon neuspjele pljačke.

Naredili su ljudima koji su se u trenutku pljačke nalazili u prostorijama Lutrije da stvore zaštitni prsten oko njih, a pritom su u zrak ispaljivali hice upozorenja.

Talačka kriza trajala je nekoliko sati na ulicama Manausa, javljaju lokalni mediji, a svjedoci tvrde da su pljačkaši osim vatenog oružja imali i zavarivače te plinske boce.

Polijcajci su nakon višesatne drame uspjeli stjerati pljačkaše u slijepu ulicu te im blokirali sve izlaze i pravce za bijeg. Snajperisti su ustrijelili četvoricu pljačkaša, dok policija su jednoga uspjeli uhititi živoga.

Nakon okončane drame u gradu od 1,7 milijuna stanovnika uslijedilo je slavlje na ulicama. Na Twitteru su objavljene snimke građana koji su slavili hrabrost policajaca te zajedno s njima mariširali ulicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:26