RASPISANA TJERALICA

TROSTRUKI UBOJICA IZ NOVOG SADA POBJEGAO U HRVATSKU? Čekićem je smrskao glavu supruzi i njezinim roditeljima, svemu su svjedočili njegovi mali sinovi

Goran Janković
 Facebook

Goran Janković, 37-godišnji trostruki ubojica iz Novog Sada, navodno je nakon krvavog pira pobjegao iz Srbije, a istražitelji sumnjaju da se skriva negdje u regiji. Janković je prošlog tjedna pred svojim sinovima ubio suprugu Mirjanu (32) i njezine roditelje, Nadu (57) i Branislava Pajića (57), pobjegao s mjesta zločina pa od tada traje intenzivna policijska potjera.

Policajci ne isključuju mogućnost da je ubojica prešao granicu s Hrvatskom zbog čega je za njim raspisana međunarodna tjeralica.

- Mogao je preko Bačke Palanke pobjeći u Hrvatsku. Udaljenost do granice je svega 41 kilometar, a pitanje je koliko je vremena prošlo od zločina do prijave policiji, rekao je jedan sugovornik Kurira.

Uvjeren je da je Janković planirao pokolj. - On je čekić kojim je žrtvama smrskao glave ponio sa sobom, vrlo vjerojatno iz svoje radionice. Zašto bi ga nosio ako nije namjeravao počiniti zločin?, pita se neimenovani izvor.

Poznanici žrtava, pak, kažu da bi im najbolje bilo da monstrum više nije živ. - Ipak, nešto mi govori da se nije ubio jer je kukavica. Da je htio, odmah bi presudio i sebi, kažu za Kurir.

Cijela obitelj sada pokušava, koliko je to moguće, olakšati situaciju sinovima koji imaju tri i deset godina, a koji su svjedočili monstruoznom zločinu.

Kako pišu srpski mediji, Janković je suprugu i njezine roditelje ubio zbog ljubomore. Mirjana ga je nedavno ostavila, dobio je i zabranu prilaska supruzi, a on je navodno bio uvjeren da ga vara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:29