AMERIČKI PREDSJEDNIK U ENGLESKOJ

TRUMP 'Kraljica Elizabeta se u zadnjih 25 godina nije zabavila kao za vrijeme mog posjeta. Vjerujte mi, to su mi rekli njezini ljudi'

 REUTERS

Američki je predsjednik kazao da je njegov posjet Elizabeti II. najzabavnija stvar za britansku kraljicu u posljednjih 25 godina, prenosi CNN.

U posljednjih 25 godina kraljica Elizabeta je obilježila zlatni i dijamantni jubilej, posjetila razne kontinente, slavila vjenčanja svojih unuka i rođenja brojnih praunuka te se susrela s brojnim vođama.

Ali, prema predsjedniku Donaldu Trumpu, Njezino Visočanstvo se nikada nije zabavilo kao za vrijeme njegovog posjeta prošli tjedan.

"Imamo odličan odnos, smijali smo se i zabavljali. Njezini ljudi kažu da se nije toliko zabavila u 25 godina. Tada sam bio kritiziran zbog toga zato što su rekli da se previše zabavljamo", kazao je Trump za emisiju "Fox and Friends" Fox Newsa u telefonskom intervjuu, u petak.

Trump je uživao u posjetu kraljici sa svojom obitelji, a dojmila ga se i povijest.

Devedesettrogodišnja kraljica ugostila je američkog predsjednika i prvu damu koji su bili u državnom posjetu prošloga tjedna.

Dio posjeta je bila i večera u Buckinghamskoj palači.

Glasnogovornik Buckinghamske palače je rekao da Trumpovi komentari "nisu nešto što bi komentirao".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:35