JOŠ JEDNA BITKA NA TWITTERU

TRUMP TERMINATORU REKAO DA JE ON STROJ ZA DIZANJE GLEDANOSTI Donald se rugao Schwarzeneggeru zbog male gledanosti 'Pripravnika', stigao mu odgovor

 REUTERS

Izabrani američki predsjednik Donald Trump oštro je u petak na Twitteru kritizirao glumca Arnolda Schwarzeneggera koji ga je zamijenio u ulozi voditelja reality showa 'Pripravnik', narugavši se na račun loše gledanosti njegove prve emisije jer je, rekao je, Trump do tada bio 'stroj za dizanje gledanosti'.

Izabrani predsjednik koji će dužnost preuzeti 20. siječnja i koji se i sam proslavio u Sjedinjenim Državama kao voditelj 14 sezona 'Pripravnika' i 'Slavnog pripravnika', rado dijeli 'packe' na Twitteru.

MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 20: Arnold Schwarzenegger on the grid during the Australian Formula One Grand Prix at Albert Park on March 20, 2016 in Melbourne, Australia.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Mark Thompson / Getty Images

Bivši guverner Kalifornije (2003. - 2011.) Arnold Schwarzenegger zamjenjuje budućeg predsjednika kao voditelj emisije koje je prva epizoda osme sezone prikazana u ponedjeljak navečer.

'Vidi, vidi, brojevi padaju i Arnold Scwarzenegger je 'potučen do nogu' u usporedbi sa strojem za dizanje gledanosti, DJT-om', napisao je milijarder, navodeći svoje inicijale.

Gledanost prve epizode 'Slavnog pripravnika', koju je vodio 69-godišnji austrijski glumac, stvarno je pala u utorak: bivši Terminator uspio je privući 4,9 milijuna gledatelja, a Trump 6,5 milijuna u prvoj epizodi zadnje sezone prije dvije godine.

'Ništa nije važnije od posla, @realDonaldTrump', odmah je odgovorio Schwarzenegger na Twitteru.

'Sretno vam i nadam se da ćete za SVE Amerikance raditi isto tako agresivno kao što ste radili na (dizanju) gledanosti', poručio je Schwarzenegger.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:53