STRAŠAN ZLOČIN

UBIO DJEVOJKU ZBOG LJUBOMORE Nesretna Sanela bježala je od njega kad ju je upucao s leđa; Krvnik si oduzeo život nakon što ga je opkolila policija

 
Ilustracija policije, Nedžad Čaušević (u krugu)
 REUTERS

U sarajevskom naselju Nedžarići u utorak rano ujutro Nedžad Čaušević ubio je djevojku Sanelu Trstenu, a zalutali metak u pucnjavi ranio je i Senadu Muhić, inače zaposlenicu tvrtke Park. Tragedija se dogodila upravo ispred rasadnika spomenutog poduzeća.

Kako piše portal Dnevni avaz, Čaušević je poslije ubojstva pobjegao i skrivao se na lokaciji Gušča brdo na području Istočne Ilidže.

Policija je tijekom dana ubojicu locirala na Bjelašnici - nakon što su ga opkolili i kad je shvatio da ne može pobjeći, Nedžad Čaušević prvo je otvorio vatru na policijske službenike, a potom si je oduzeo život.

Informaciju o njegovu samoubojstvu potvrdio je MUP KS. Čaušević si je najvjerojatnije presudio hicem iz automatske puške.

Neslužbeno se doznaje kako je nesretna žena bježala od ubojice, koji ju je, piše portal Hayat.ba, navodno upucao s leđa. Također se nagađa da je motiv zločina bila ljubomora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:16