DETEKTIVI U BUNILU

'UBIT ĆU TE, NEMA TI SPASA!' Krikovi i razbijanje zaprepastili susjedstvo, policajci nisu vjerovali o čemu je zapravo riječ

 iStock

Bizarnu intervenciju imala je policija u Sydneyju nakon što su u nedjelju rano ujutro izašli na poziv zbog, kako se mislilo, obiteljskog nasilja i prijetnji smrću, piše Guardian .

Policajci su dojurili u sjeverno predgrađe Wollstonecraf nakon što su susjedi zvali zbog žene koja je histerično vrištala i muškarca koji je vikao: "Ubit ću te, nema ti spasa!". Osim toga čuli su se i zvukovi bacanja pokućstva.

Kada su otvorili vrata dočekao ih je zacrvenjeni muškarac koji je teško disao, a zatim je uslijedio razgovor koji je lokalna policija objavila na svojoj Facebook stranici:

"Gdje je vaša žena?", pitao je policajac.

"Nemam je", odgovorio je čovjek.

"A gdje je vaša djevojka", nastavio je predstavnik zakona i reda.

"Nemam ni djevojku", uzvratio je muškarac.

Policajci su zatim objasnili muškarcu da su susjedi prijavili prijetnje, vrištanje i bacanje pokućstva i upitali ga: "Ajde stari, priznaj, što si joj učinio?"

Muškarac je na to plaho odgovorio: "Vidio sam pauka. Bio je jako velik..."

Policajci nisu to prihvatili u potpunosti i pitali ga dalje: "A što je sa ženom koja je vrištala'"

"Daaa, žao mi je, to sam bio ja. Stvarno se jako, jako bojim paukova", odgovorio je "hrabri" čovjek i rekao da je buka nastala jer je jurio kućom sa sprejem protiv insekata.

Policajci su ipak provjerili cijelu kuću i utvrdili da zaista nema nikoga i da nitko nije stradao. "Osim pauka", dodali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:47