PRED ZGROŽENIM GLEDATELJIMA

VIDEO: IZ ČISTA MIRA PREMLATIO KOMIČARA 'Zgrabio je stalak za mikrofon, vitlao njime poput poludjelog samuraja, a onda je dohvatio i stolac...'

 
 Screenshot

Američki komičar Steve Brown u nedjelju navečer gostovao je u klubu The Comedy House u Južnoj Karolini, ali sudeći po snimci koja kruži internetom, u njegovu showu baš i nije bilo previše smijeha.

Naime, Browna je usred nastupa, ničim izazvan, napao gledatelj, prenosi Daily Mail.

- Muškarac se u jednom trenutku popeo na pozornicu i stisnuo šake, baš kao da je u boksačkom meču... Mislili smo da je riječ o šali, da je sve dio performansa, a onda je nastao kaos.

Dotični je zgrabio stalak za mikrofon i nasrnuo na Stevea. Vitlao je njime poput poludjelog samuraja, udarao je Browna gdje god je stigao, a onda je dohvatio i stolac te ga bacio na njega. Ljudi su vrištali... Manijaka smo jedva maknuli sa scene - prepričali su zgroženi posjetitelji.

Komičar je na Instagramu objavio fotografiju posjekotina na ruci, koje je zadobio u brutalnom napadu. Policija još nije pronašla počinitelja, a Brown je na društvenim mrežama apelirao na vlasnike klubova da angažiraju zaštitare kako bi se i izvođači, ali i posjetitelji, osjećali sigurno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:07