PRVA DAMA

VIDEO: MELANIA TRUMP U VELIKOM INTERVJUU PROGOVORILA O BRAKU S DONALDOM I NJEGOVIM AFERAMA 'Znam što je prava istina...'

 
 Profimedia, Xposurephotos

Prva dama SAD-a Melania Trump u ekskluzivnom intervjuu za ABC News, koji će biti emitiran u petak u 22 sata, napokon je progovorila o aferama svoga muža, američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Istaknula je da nema vremena za medijske špekulacije i glasine.

- Ja sam majka i prva dama i imam puno važnijih stvari koje moram napraviti i o kojima moram razmišljati, rekla je Melania, a isječci intervjua već su prikazani u emisiji 'Dobro jutro Amerika'. Bio je to odgovor na pitanje jesu li navodne ljubavne afere njezina supruga ostavile traga na njihov brak.

- Ne brinem se oko toga niti previše razmišljam o tome, dodala je.

Melania Trump vrlo je privatna osoba i dosad je odbijala javno komentirati opetovane navode o preljubničkim aferama Donaoda Trumpa, koje je on odbacio. Intervju je dala ABC-ju tijekom njezina službenog posjeta Africi, prvog samostalnog putovanja izvan zemlje u ulozi prve dame.

Trumpova nevjera došla je u žižu interesa nakon što je početkom godine porno glumica Stormy Daniels ustvrdila kako je prije više od 10 godina imala aferu s Trumpom. Šokantne i bizarne detalje iznijela je u svojoj knjizi 'Potpuno razotkrivanje'. U knjizi je tako detaljno opisala kako izgleda Trumpovo spolovilo, kako točno izgleda njegovo nago tijelo, kako vodi ljubav i što ga zanima, odnosno kakvi su mu interesi.

Na upit jesu li je povrijedile optužbe o suprugu, Melania Trump je nakon kratke pauze rekla:

- Naravno, nije uvijek ugodno, ali ja znam što je ispravno, a što nije. Ja znam što je istina, a što nije.

Na upit ABC Newsa smatra li da ona i Donald imaju dobar brak i voli li svoga moža, prva dama je odgovorila:

- Da, mi smo dobro. To su medijske špekulacije, to su tračevi. Ne govore uvijek istinu, dodala je.

- Ja sam vrlo snažna, znam koji su moji prioriteti, dodala je kasnije.

Trumpov bivši osobni asistent Michael Cohen navodno je platio 130.000 dolara Stormy Daniels uoči izbora 2016. kako bi šutjela o aferi. Pod prisegom je ranije priznao da je kupio šutnju dviju žena, Stormy i bivše ljubavnice Karen McDougal, "na zahtjev kandidata" Trumpa kako mu ne bi "nanio štetu" prije predsjedničkih izbora. Trump ga je tada optužio za laž, a Bijela kuća je istaknula da predsjednik "nimalo nije zabrinut" .

Na upit dipisnika ABC Newsa da komentira riječi Rudyja Giulianija, koji je rekao da prva dama vjeruje svome suprugu, Melania Trump je ustuknula.

- Nikada nisam razgovarala sa gospodinom Giulianijem. Ne znam zašto je to rekao, morate pitati njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:50