'ŠTO JE OVO?!'

VIDEO: POLICAJAC NIJE MOGAO VJEROVATI SVOJIM OČIMA Dok je vozaču provjeravao dokumente, on povukao liniju kokaina: 'Ma to su vitamini!'

"Što je ovo? Vi se šalite? Upravo ste krenuli šmrkati kokain uz cestu?", zapitao je šokirani policajac.
 YouTube

Po svemu neobičan slučaj zabilježen je u američkom gradu Seattleu, gdje je 1. prosinca prometni policajac zaustavio 73-godišnjaka koji je vozio automobil bez upaljenih svjetala. Kad je policajac provjerio podatke vozača, shvatio je da nema nikakvih prijašnjih prekršaja pa ga je odlučio pustiti uz usmenu opomenu.

Kad se vratio do zaustavljenog automobila, policajca je šokirao prizor koji je vidio - vremešni vozač je upravo u tom trenutku šmrkao kokain!

Njihov razgovor koji se odvijao uz prometnicu snimila je kamera montirana na patrolnom vozilu. "Što je ovo? Vi se šalite? Upravo ste krenuli šmrkati kokain uz cestu?", zapitao je zaprepašteni policajac.

73-godišnji vozač se u tom trenu zbunio pa mu se prosuo prašak preko ruku i po podu auta, a policajcu se pokušao opravdati tvrdeći da su to "vitamini".

"Što vas je obuzelo da to činite nasred ceste dok je policajac odmah iza vas? Ja to jednostavno ne razumijem", čuje se glas policajca. Nestašni starčić potom je priznao da se ne radi o vitaminima i složio se da mu to nije bilo pametno.

Vozač je uhićen i optužen za posjedovanje narkotika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:39