PREVARIO SMRT

VIDEO: POPEO SE PREKO OGRADE, POSKLIZNUO, PA PAO NIZ VODOPAD Posjetitelji parka u šoku gledali kako nestaje u slapovima visokim čak 50 metara!

 
 Screenshot/Youtube

Samo nevjerojatna količina sreće spasila je muškarca od posve izgledne smrti u spalovima vodopada Žute rijeke u sjeverozapadnoj Kini, piše britanski Daily Mail.

Čovjek je, kažu svjedoci, prešao preko ograde za posjetitelje kod pitoresknog vodopada Hukou, i poslkliznuo se sa stijene.

Spasitelji su ga srećom ugledali na stijeni oko 50 metara od točke na kojoj se vodopad strmoglavljuje.

Šokantna snimka na kojoj je uhvaćen trenutak pada 29-godišnjeg nesretnika, pojavila se i odmah proširila po društvenim mrežama.

Tisuće posjetitelja koji su se našli na mjestu događaju posve zaprepašteno gledalo je kako čovjek nestaje u slapovima koji su visoki 50 metara!

Kako piše Bejing Media Daily, jedan od prisutnih pratio je začuđeno Wanga kako prelazi sigurnosnu ogradu i kako se poskliznuo na stijeni, sve do trenutka kada su ga poklopili slapovi.

Vodopad Houkou je drugi najveći vodopad u Kini.

Sigurnosne snage i spasitelji odmah su reagirali, odmah su pretražili područje, i pronašli su ga na stijeni, vrtlog vodopada izbacio ga je na stijenu udaljenu 20 metara.

Hitno su ga prevezli u obližnju bolnicu, zadobio je frakturu kralješnice.

Ne zna se što ga je navelo da se popne preko ograde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:02