PRVO ZAJEDNIČKO PUTOVANJE

VIDEO: PRVA NEUGODNA SITUACIJA IZMEĐU KRALJICE I VOJVOTKINJE OD SUSSEXA Meghan se odlično držala sve do trenutka kada su trebale ući u automobil....

 
 Profimedia, Press Association

Vojvotkinja od Sussexa stigla je u četvrtak u Cheshire s kraljicom Elizabetom u sklopu njihovog prvog službenog zajedničkog putovanja bez pratnje supruga, samo mjesec dana nakon vjenčanja.

Tijekom protokola sve je prošlo u najboljem redu, a (vojvotkinja) Meghan Markle odlično se držala dok su sve oči bile uprte u nju i kraljicu. Na fotografijama se vidi da su se smijale i poprilično zabavljale.

Queen Elizabeth II and the Duchess of Sussex at the opening of the new Mersey Gateway Bridge, in Widnes, Cheshire., Image: 374869718, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Queen Elizabeth II and the Duchess of Sussex at the opening of the new Mersey Gateway Bridge, in Widnes, Cheshire., Image: 374869722, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

No kad su se vraćale u vozilo, vojvotkinja je bila malo nesigurna oko toga koja prva ulazi u automobil. Moguće je da je od brojnih detalja o ponašanju koje mora pamtiti od kad se udala za britanskog princa Harryja, jednostavno zaboravila na dogovor oko ovog dijela.

Na snimci se vidi da Meghan kraljicu u jednom trenutku i pita "što preferira", tj. želi li ona ući prva, na što joj kraljica daje znak da uđe. Doduše, vidi se da ju je trenutak prije zapravo zbunio jedan od pratitelja iz osiguranja jer ju je, dok je kraljica već krenula prema automobilu, potapšao po leđima i dao joj znak da ona uđe prva.

Britanski mediji poprilično pozitivno izvještavaju o ovome, jer je Meghan od samog početka miljenica javnosti i medija, pa su cijelu situaciju nazvali simpatičnom, te naglasili da se Meghan jednostavno snašla kako je najbolje znala - i pitala.

Procijenite sami:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 21:42