KAKVA ZAPLJENA

VIDEO: ZAR SE SPREMAO ZA RAT?! Policija tijekom racije u luksuznom kvartu pronašla zastražujući arsenal oružja

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.05.2019. u 14:52

More than 1,000 guns and piles of ammunition from a Bel Air mansion in Los Angeles, California, U.S., are shown in this photo taken May 8, 2019. Photo taken May 8, 2019. Los Angeles Police Department/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY
REUTERS

 

Više od tisuću komada vatrenog oružja zaplijenila je američka policija u srijedu u kući u Los Angelesu. Istražitelji su dobili anonimnu dojavu o muškarcu koji ilegalno proizvodi i prodaje oružje u svom domu u Bel Airu, otkrio je glasnogovornik policije u Los Angelesu Mike Lopez.

Nakon što su dobili nalog za pretragu, policajci su upali u dom 57-godišnjeg Gerarda Sandsa i ondje našli pozamašan arsenal oružja.

Iako je u njegovoj kući nađeno više od tisuću komada oružja, nadležne službe uvjeravaju da nije bilo neposredne opasnosti za okolinu.

Sudeći po snimci objavljenoj u američkim medijima, većinu zaplijenjenog oružja čine puške i pištolji, a policijski poručnik Chris Ramirez kaže kako su neke zaplijenjene puške iz Građanskog rata, ima ih i starijih od 50 godina, ali i onih modernih.

LAs biggest arsenal bust in upscale Bel Air. Thousands of rounds of ammunition and over a thousand guns were confiscated in a police raid.
08 May 2019, Image: 431901019, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Zapljena u Bel Airu

 

"Nikad u životu nisam vidio ništa slično", rekao je iskusni poručnik Ramirez.

Zanimljivo, kuća u kojoj je pronađen ovaj zastrašujući arsenal oružja udaljena je tek kilometar i pol od rezidencije u kojoj žive Beyonce i Jay Z.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo