The Witcher Battle Arena gameplay prikazan po prvi put

The Witcher Battle Arena gameplay prikazan po prvi put

CD Projekt Red, developer Witcher serijala, je danas objavio novi gameplay video za svoj nadolazeći mobilni MOBA naslov The Withcer Battle Arena, kojeg razvija Fuero Games. U videu se mogu vidjeti likovi, njihovi skillovi, te okoliši u kojima će se borba odvijati.

The Witcher Battle Arena se od samih početaka razvijala isključivo za mobilne uređaje, a developeri obećavaju „izuzetnu dostupnost“ i „balansiranu krivulju učenja“. To ne znači da se neće svidjeti iskusnijim igračima jer također cilja pružiti kompleksnu taktiku i ostale opcije koje zahtijevaju određenu razinu vještine.

Također je vrlo bitno istaknuti da su iz CD Projekt Reda izjavili da će igra biti dizajnirana sa „poštenošću na umu“. To u praksi znači da neće biti „plati pa pobjedi“ elemenata koji su itekako prisutni u igrama za mobilne uređaje. Do svog dostupnog sadržaja u igri ćete moći doći igranjem.

Zatvoreno beta testiranje bi trebalo započeti „uskoro“, a na službenim stranicama se za testiranje možete prijaviti već sada. Kada započne beta će igračima na raspolaganje dati 8 različitih heroja koje će moći isprobati na dvije mape u sklopu Conquest moda. Sudionici bete će također moći isprobati RPG elemente koji su prisutni u igri, te također pomoći prilikom prijavljivanja i rješavanja eventualnih tehničkih problema.

Beta testiranje će biti ponuđeno samo za Android uređaje, ali će zato gotova igra, koja izlazi tokom godine, biti dostupna i za iOS i Windows mobitele i tablete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 00:12