TORO CAFFE

'Voliš Hrvatice? Dobit ćeš ministarstvo demografske obnove. Ti samo klimaj glavom'

Zuber i Pedja danas imaju poseban razlog za ponos. Naime, današnja epizoda Toro Caffe ujedno je i jubilarna trideseta.

'Sad nas mogu i ukinuti', ustvrdio je popularni dvojac pa se bacio na komentiranje aktualnih dnevno-političkih događaja.

'Dosta nam je civilnog sektora, onaj Zelić od jučer sve nam je krivo rekao. A i ovi izbori, pa što je ovo? Sve neki klinci na ovim novim izborima, nitko nema sijede. Počeli su mi faliti starci', ustvrdio je Pedja.

Zuberu pak nije jasno zašto su svi napali ministricu Šikić, možda je bolje da se priključi njihovoj SMS stranci. 'Njoj i Šustaru nudimo ministarstva koja brzo ukidamo', obećali su čelnici SMS-a.

Nije se mogla izbjeći ni dramatična izvanredna sjednica SDP-a i HNS-a...

'Možemo odahnuti. HNS i SDP su se dogovorili!', s olakšanjem je primijetio Zuber. 'Oni su kao stari bračni par', kratko je prokomentirao Pedja.

Popularni dvojac shvaća i muke tehničkog premijera...

'Žao nam je Oreškovića koji ipak ide na Hvar, a ne na Brijune - prava hrvatska tragedija', složili su se.

Puni su razumijevanja i za Vladimira Putina.

'On je u ogromnim problemima. Ako Vesna Pusić ode u UN, reći će e sad sam tek naje...'

Današnji gost bio je Mirko Markov - vjerni gledatelj koji je ujedno i povratnik iz Australije i koji je došao ponuditi usluge SMS straci. 'Mislio sam da će mi jezik biti problem, ali ako može Tim iz Kanade mogu i ja iz Australije', rekao je Mirko.

'Dočim sam se vratio u Australiju svi su me pitali da li sam postao premijer', kazao je mladić.

Mirko je pragmatičan poput Pedje i Zubera. 'Nije mi važno što nemate program. Ionako sam si ja u fokusu interesa. U Australiji mi je prenaporno pa sam se došao odmoriti', iskren je bio kandidat za jedno od vodećih mjesta u SMS stranci.

'U Hrvatskoj život ima mana, ali i prednosti. Pa samo pogled na Hrvatice vrijedi milijun dolara', kaže Mirko.

Nakon ovog iskrenog priznanja Pedja i Zuber odustali su od ponude da bude premijer, te mu ponudili mjesto na kojem će moći više pružiti.

'Voliš Hrvatice? Dobit ćeš ministarstvo demografske obnove. Ti samo klimaj glavom', obećali su Markovu, a onda smislili i predizborni slogan: 'Glasujte za SMS da Mirko radi djecu!'

Pogledajte video:

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:58