PARTY U MUZEJSKOM DVORIŠTU

BADNJAK TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH U Arheološkom muzeju tulum počinje već u 12 sati: 'Bit će puno noviteta, čeka nas audiovizualni spektakl'

 Goran Mehkek / CROPIX

Badnjak koji je sasvim drukčiji od svih drugih u gradu - to je bila ideja organizatora koji stoje iza “BSH Atrium Adventa”, koji se 24. održava u atriju Arheološkog muzeja.

Oni su odlučili svim ljubiteljima house glazbe ponuditi nešto nesvakidašnje, drukčije i posebno. Lokacija, uređenje prostora i glazba bili su im najvažniji, i to su odlučili ponuditi gostima koji Badnjak žele provesti na drukčijoj vrsti zabave. Party u muzeju počinje u 12 sati, a traje do 19, nakon čega se oni željni daljnjeg provoda sele u klub Saloon, gdje će se zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Posebnost te zabave, osim što se održava danju, činjenica je da je glazbeni program namijenjen mladima. Premda organizatori kažu da su i ostale dobne skupine itekako dobrodošle, očekuju najviše mladih, koji će se rasplesati u jedinstvenom prostoru za koji se malobrojni mogu pohvaliti da su bili na sličnoj zabavi. House glazbu će do kraja večeri puštati DJ-i Aldo Morro, Pablo Panda, Yakka, Kokic x Halaus i Joe2Shine.

- Prostor će izgledati drukčije nego sada: dižemo cijelu konstrukciju u atriju. Tijekom zabave imat ćemo light show i 3 D mapping. Ovo je prvi put da se takva zabava održava u Arheološkom muzeju i ne sumnjamo da će event biti pravi audiovizualni spektakl, a gosti će osim u velikom izboru pića, moći uživati u raznim delicijama naših ugostitelja - kaže Drago Vukelić iz BSH Eventsa, koji organizira proslavu.

Cijena ulaznice je 40 kuna za Arheološki muzej, a ako se posjetitelji žele kasnije nastaviti zabavljati u Saloonu, onda je 50.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:36