BLAGDAN SVIH SVETIH

DANAS I SUTRA BESPLATAN JAVNI PROMET U ZAGREBU Sve autobusne i tramvajske linije dostupne bez karte, prema grobljima pojačan promet

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 31.10.2016. u 08:44

Zagreb, 011115.
Groblje Mirogoj.
Posebne ZET-ove autobusne linije prevoze gradjane do groblja Mirogoj.
Na fotografiji: prijevoz autobusom.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / HANZA MEDIA

ZAGREB - U povodu blagdana Svih svetih, Grad Zagreb je u ponedjeljak, 31. listopada, te na blagdan, u utorak, 1. studenoga, osigurao besplatan tramvajski i autobusni prijevoz na svim linijama javnog prijevoza ZET-a na području grada, izvijestio je na svojim internetskim stranicama Grad Zagreb.  

Prema svim većim gradskim grobljima javni prijevoz je pojačan dodatnim kapacitetima, a na blagdan Svih svetih, u utorak, u prometu će biti i izvanredne autobusne linije prema većim gradskim grobljima: Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak, Dubrava – Miroševac, Dubec – Markovo Polje.

Na blagdan Svih svetih, izvanredni autobusi za Mirogoj će voziti od 8 do 21 sat, a za Miroševac i Markovo Polje od 8 do 20 sati.

Sva će gradska groblja 31. listopada i 1. studenoga biti otvorena do ponoći.

U zonama gradskih groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa pa je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taksi-vozilima, vozilima osoba s invaliditetom na kojima je istaknut znak pristupačnosti te vozilima s posebnom dozvolom.

S detaljnim pregledom prometne regulacije građani se mogu upoznati na linku http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=81841  ili doznati na broju Pozivnog centra 072 500 400.

Iz Grada Zagreba pozivaju Zagrepčane da na groblja odlaze organiziranim linijama javnog prijevoza.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr
Tagovi

Izdvajamo