OTKAZALA RUČNA?

FOTO: 'KUĆA SE ZATRESLA KAO DA JE POTRES, IZAŠAO SAM U DVORIŠTE I - GLE ČUDA!' Nevjerojatna nesreća autobusa ZET-a, putnici istrčavali iz vozila

 
 Snimio čitatelj

ZET-ov autobus linije 202 (Kvaternikov trg- Kozjak) jutros u 9.45 proklizao je s ceste i naletio na ogradu obiteljske kuće. Ozlijeđenih srećom nije bilo, ali je nastala materijalna šteta.

-Bio sam u kući i izletio van da vidim što se događa jer se kuća sva tresla kao da je potres. Mislio sam da se na ulici dogodila saobraćajka, a kad gle čuda - bus mi je u dvorištu - kaže nam Mladen A. (57), vlasnik kuće u koju se zaletio ZET-ov autobus.

Snimio čitatelj

Kaže nam da je sretan jer u tom trenutku nije bio vani u dvorištu. Materijalna šteta objekta je prilična, te mu je posebno žao što je uništen njegov vrt i stari čempres.

Objašnjava nam da vozač u trenutku nesreće nije bio u busu već pretpostavlja da je bio u Konzumu ili na WC-u, dok je u autobusu bilo 10-ak starijih osoba koji su prestravljeno istrčali iz busa kad je krenuo nizbrdo. Nesreća se dogodila kod autobusne stanice Kozjak, na križanju s ulicom Rebar, a svjedoci pretpostavljaju kako je vozaču otkazala ručna kočnica.

Snimio čitatelj

Iz ZET-a su nam odgovorili kako se radi o vozač s dugogodišnjim iskustvom te da se još ne zna što je uzrok nesreće. Autobus je odvezen na tehnički pregled i očevid je u tijeku te će se policijskom istragom naknadno utvrditi daljnje okolnosti i uzroci nesreće.

Snimio čitatelj

Snimio čitatelj

Snimio čitatelj

Snimio čitatelj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:54