FULIRANJE

FOTO: OTVOREN PRVI PSEĆI RESTORAN U ZAGREBU Mesne porcije za pse su 12, torta 22, a lizalica 14 kuna

 
 Željko Grgić / CROPIX

Prvi pseći restoran u Zagrebu Hov-hov otvoren je danas na Fuliranju na Strossmayerovu trgu. Smješten je tik uz kućicu u kojoj se nude poslastice iz te pseće pekarnice, a svojim četveronožnim gostima nudi hranu kao da je pseći fast food.

Zagreb, 181217.
U sklopu Adventa u Zagrebu otvoren je restoran za pse.
Foto: Zeljko Grgic / CROPIX
Željko Grgić / CROPIX

Tako su u ponudi mnoge vrste i kombinacije mesa: piletina i puretina, divljač i patka, janjetina i govedina, patka i piletina... Nudi se i organska govedina i puretina, a cijene mesnih porcija kreću se od 12 do 13 kuna. Komad torte stoji 22 kune, brownie je 12, a lizalica 14 kuna. Tu su i božićne poslastice, poput keksića u obliku bora ili snjegovića, gingermana, linzer kolačića...

Zagreb, 181217.
U sklopu Adventa u Zagrebu otvoren je restoran za pse.
Foto: Zeljko Grgic / CROPIX
Željko Grgić / CROPIX

- Sve što psi kod nas mogu pojesti je za njih zdravo, a u hrani nema šećera, soli, aditiva... Ideja je bila da pas dođe u restoran, mi mu damo meni i on sam odabere što želi jesti. Vlasnik je taj koji plaća, naravno - kaže Viktorija Šebalj, suvlasnica brenda pseće odjeće Dawg Swag koji je pokrovitelj restorana. Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 23 sata, petkom se radi sat dulje, a vikendom su otvoreni od 10 do 24 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:54